headlinenieuwtestdef
sgr anvr calamiteitenfonds

Chili bouwstenen:

Reis door de weidse woestijnen met geisers naar Vuurland in Chili!

Bekijk onze Chili bouwstenen en maak je eigen reis door woestijnen, langs geisers en ontdek de lagunes, flamingo’s en warmwaterbronnen tijdens een zoutmerenexpeditie. Combineer Chili met Argentinië, en bezoek zeker de indrukwekkende rotsformaties in Torres del Paine. Hier kun je de W-Trekking lopen, de meest populaire hike in het beroemde Torres National Park.


16 bouwstenen

Easy Landing Santiago

3 dagen, 2 nachten

vanaf € 139,- p.p.

Een ideaal startpunt: na aankomst op het vliegveld van Santiago word je opgewacht door een chauffeur die je naar het hotel in het centrum van Santiago brengt voor de eerste twee overnachtingen.

lees verder »
Chili, bouwsteen Maipo

Santiago: wijnproeven in de Maipo vallei

3 dagen, 2 nachten

€ 259,- p.p.

Vanuit Santiago word je meegenomen om de lekkerste wijnen te gaan proeven bij de bekende wijnhuizen Aquitania en Cousiño Macul in de Maipo vallei.

lees verder »

Verleidelijk Valparaiso en Viña del Mar

3 dagen, 2 nachten

€ 235,- p.p.

Tijdens je reis door Chili mag een bezoek aan de kustplaatsen Valparaiso en Viña del Mar eigenlijk niet ontbreken! Je reist per bus vanuit Santiago naar Valparaiso, door UNESCO uitgeroepen tot Werelderfgoed, en de moderne badplaats Viña del Mar.

lees verder »
Chili bouwsteen self-drive Atacama

Self-drive: hoogtepunten van het noorden

8 dagen, 7 nachten

€ 1025 vanaf,- p.p.

Ontdek het bijzondere noorden van Chili met je eigen huurauto. Je begint de reis in Arica en via de Azapa vallei en Putre, bezoek je de vogels in het Lauca National Park, ga je chillen of surfen bij Iquique en bezoek je het Atacama zoutmeer en de Moon & Death Valley.

lees verder »

Self-drive: over de Panamericana

7 dagen, 6 nachten

€ 1189 vanaf,- p.p.

Tijdens deze rit over de Panamericana rijd je van de Atacama woestijn naar Santiago de Chile. Onderweg is zoveel te zien; bekijk de sterren en planeten door één van de vele Very Large Telescope (VLT), ontdek hoe de Pisco (locale sterke drank) wordt gemaakt, zwaai naar de pinquïns en waan je in het leven van de locals in Santiago de Chile.

lees verder »

San Pedro de Atacama: geisers & maanlandschap

3 dagen, 2 nachten

vanaf € 345 vanaf,- p.p.

Het sfeervolle dorp San Pedro de Atacama is een kleine oase middenin de Atacama woestijn. Je bezoekt de Death Valley & Moon Valley en natuurlijk de beroemde geisers van El Tatio!

lees verder »
Rondreis Argentinië Bolivia Chili

Vanuit San Pedro: Zoutmerenexpeditie naar Bolivia

3 dagen, 2 nachten

€ 329,- p.p.

Deze bouwsteen gaat eerst van San Pedro de Atacama in Chili naar de grens met Bolivia, daar begint de expeditie per jeeps over de zoutvlaktes: je ziet prachtige lagunes, warmwaterbronnen, flamingo’s en vulkanen terwijl je reist door een mysterieus maanlandschap

lees verder »
Chili bouwsteen self-drive Villa la Angostura

Self-drive: door het merengebied van Chili en Argentinië

8 dagen, 7 nachten

€ 949 vanaf,- p.p.

Tijdens deze bouwsteen rijd je zelf dwars door het merengebied van Chili en Argentinië. Geniet van de prachtige natuur en bezoek de vele meren en nationale parken die in dit gebied te vinden zijn.

lees verder »
Chili bouwstenen Lake Crossing bariloche

‘Lake crossing’ van Puerto Varas naar Bariloche, Argentinië

2 dagen, 1 nachten

€ 359,- p.p.

Reis afwisselend per bus en boot, dwars door een uniek natuurgebied met besneeuwde bergtoppen en diepblauwe meren, met uitzicht op de Osorno vulkaan. Deze bouwsteen begint in Chili en eindigt in Argentinië. Een tocht dwars door de Andes, om nooit te vergeten!

lees verder »
Chili bouwsteen Puerto Varas

Self-drive: Puerto Varas & Chiloé Island

5 dagen, 4 nachten

€ 515 vanaf,- p.p.

Tijdens deze bouwsteen rijd je zelf naar Puerto Varas aan het Llanquihue meer en pak je de ferry naar Chiloé eiland. Geniet van de prachtige natuur, de unieke architectuur en de bijzondere ‘palafitos’ op Chiloé island.

lees verder »

Self-drive: over de Carretera Austral

7 dagen, 6 nachten

€ vanaf 1385,- p.p.

Een bouwsteen langs een stuk van de beroemde Carretera Austral vol tegenstrijdigheden: ruige natuur afgewisseld met serene rust, aqua blauwe meren en denderende watervallen.

lees verder »

Van Puerto Natales via Torres del Paine naar El Calafate

3 dagen, 2 nachten

€ 439,- p.p.

Vanuit Puerto Natales reis je per bus naar het indrukwekkende Park Torres del Paine waar je kunt genieten van ruige rivieren, ijsblauwe watervallen en ruige rotspieken. Daarna reis je door naar El Calafate in Argentinie.

lees verder »
Chili self-drive zuiden

Self-drive: hoogtepunten van het zuiden

6 dagen, 5 nachten

€ 679 vanaf,- p.p.

Vanuit Punta Arenas rijd je naar Puerto Natales, dé uitvalsbasis voor een bezoek aan het Torres del Paine National Park. Na een bezoek aan dit park ga je naar El Calafate voor een bezoek aan de beroemde Perito Moreno gletsjer!

lees verder »
Chili bouwsteen W-Trek

W-Trekking in Torres del Paine NP

5 dagen, 4 nachten

vanaf € 1055,- p.p.

Vanuit Puerto Natales reis je eerst per bus naar Torres del Paine, waar je de spectaculaire W-trekking gaat lopen. Een pittige tocht die je naar de voet van de granieten bergen en gletsjers zal brengen. Een echte must voor avonturiers en ervaren wandelaars.

lees verder »
Patagonië Cruise

Patagonië Cruise: van Punta Arenas naar Ushuaia

5 dagen, 4 nachten

vanaf € 2620,- p.p.

Een prachtige cruise door de Patagonische wateren! Je vaart van Punta Arenas in Chileens Patagonië naar Ushuaia op Vuurland in Argentinië op een luxe cruiseship. Geniet van de indrukwekkende gletsjers en prachtige dieren.

lees verder »

Naar prachtig Paaseiland

4 dagen, 3 nachten

€ 315,- p.p.

Paaseiland of Rapa Nui, ligt op 3800 km van Chili en is een van de meest afgelegen bewoonde eilanden ter wereld. Het eiland is vooral beroemd om de ‘moai’, honderden gigantische stenen beelden en het staat op de Werelderfgoedlijst van de UNESCO.

lees verder »
Moeilijk kiezen? Kies voor een van onze rondreizen → Bekijk alle 3 rondreizen »

Daarom OutSight !

  • Persoonlijk & op maat
  • Reizen zoals jij wilt, al 20 jaar!
  • Jouw eigen reis, nét even anders
  • Geen verplichte excursies
  • Enthousiast & ervaren!

Reisvoorstel aanvragen
close slider