headlinenieuwtestdef
sgr anvr calamiteitenfonds

Hieronder vind je onze Chili bouwstenen voor je maatwerkreis Chili! Deze reisblokken zijn meestal een paar dagen lang, door deze als bouwstenen op jouw manier achter elkaar te zetten, en ze te combineren zoals jij dat wenst, maak je eenvoudig je eigen Chili reis op maat!


8 bouwstenen

Easy Landing Santiago

3 dagen, 2 nachten

vanaf € 135,- p.p.

Een ideaal startpunt: na aankomst op het vliegveld van Santiago word je opgewacht door een chauffeur die je naar het hotel in het centrum van Santiago brengt voor de eerste twee overnachtingen.

lees verder »

San Pedro de Atacama: geisers & maanlandschap

3 dagen, 2 nachten

vanaf € 289,- p.p.

Het sfeervolle dorp San Pedro de Atacama is een kleine oase middenin de Atacama woestijn. Je bezoekt de Death Valley & Moon Valley en natuurlijk de beroemde geisers van El Tatio!

lees verder »
Rondreis Argentinië Bolivia Chili

Vanuit San Pedro: Zoutmerenexpeditie naar Bolivia

3 dagen, 2 nachten

€ 275,- p.p.

Deze bouwsteen gaat eerst van San Pedro de Atacama in Chili naar de grens met Bolivia, daar begint de expeditie per jeeps over de zoutvlaktes: je ziet prachtige lagunes, warmwaterbronnen, flamingo’s en vulkanen terwijl je reist door een mysterieus maanlandschap

lees verder »

Verleidelijk Valparaiso en Viña del Mar

3 dagen, 2 nachten

€ 209,- p.p.

Tijdens je reis door Chili mag een bezoek aan de kustplaatsen Valparaiso en Viña del Mar eigenlijk niet ontbreken! Je reist per bus vanuit Santiago naar Valparaiso, door UNESCO uitgeroepen tot Werelderfgoed, en de moderne badplaats Viña del Mar.

lees verder »

Van Puerto Natales via Torres del Paine naar El Calafate

3 dagen, 2 nachten

€ 275,- p.p.

Vanuit Puerto Natales reis je per bus naar het indrukwekkende Park Torres del Paine waar je kunt genieten van ruige rivieren, ijsblauwe watervallen en ruige rotspieken. Daarna reis je door naar El Calafate in Argentinie.

lees verder »
Chili bouwsteen W-Trek

W-Trekking in Torres del Paine NP

5 dagen, 4 nachten

vanaf € 785,- p.p.

Vanuit Puerto Natales reis je eerst per bus naar Torres del Paine, waar je de spectaculaire W-trekking gaat lopen. Een pittige tocht die je naar de voet van de granieten bergen en gletsjers zal brengen. Een echte must voor avonturiers en ervaren wandelaars.

lees verder »
Patagonië Cruise

Patagonië Cruise: van Punta Arenas naar Ushuaia

5 dagen, 4 nachten

vanaf € 1549,- p.p.

Een prachtige cruise door de Patagonische wateren! Je vaart van Punta Arenas in Chileens Patagonië naar Ushuaia op Vuurland in Argentinië op een luxe cruiseship. Geniet van de indrukwekkende gletsjers en prachtige dieren.

lees verder »

Naar prachtig Paaseiland

4 dagen, 3 nachten

€ 285,- p.p.

Paaseiland of Rapa Nui, ligt op 3800 km van Chili en is een van de meest afgelegen bewoonde eilanden ter wereld. Het eiland is vooral beroemd om de ‘moai’, honderden gigantische stenen beelden en het staat op de Werelderfgoedlijst van de UNESCO.

lees verder »
Moeilijk kiezen? Kies voor een van onze rondreizen → Bekijk alle 3 rondreizen »

Daarom OutSight !

  • Persoonlijk & op maat
  • Reizen zoals jij wilt, al 20 jaar!
  • Jouw eigen reis, nét even anders
  • Geen verplichte excursies
  • Enthousiast & ervaren!

Contact
close slider