headlinenieuwtestdef
sgr anvr calamiteitenfonds

Easy Landing Santiago

Santiago

3 dagen, 2 nachten

Prijs vanaf Reisvoorstel aanvragen   Geselecteerd

Een ideaal startpakket: na aankomst op het vliegveld van Santiago word je opgewacht door een chauffeur die je naar je hotel in het centrum van Santiago brengt. In deze bouwsteen zit de transfer van het vliegveld naar je hotel in het centrum en de eerste twee overnachtingen, de rest van de reis vul je zelf in!


Dag 1: aankomst op de luchthaven van Santiago, transfer naar je hotel
Dag 2: vrije dag in Santiago
Dag 3: Santiago, begin van de verdere reis, door jou zelf bepaald

Prijs vanaf € 139,- p.p. in standaardhotel
Prijs vanaf € 169,- p.p. in comforthotel

Inbegrepen: transfer van het vliegveld naar hotel en 2 hotelovernachtingen in Santiago incl. ontbijt
Niet inbegrepen: verdere maaltijden, entreegelden, fooien, facultatieve excursies en persoonlijke uitgaven

 

NB: de genoemde prijs is een vanaf-prijs. Afhankelijk van het seizoen kan er een toeslag van toepassing zijn, waardoor de prijs van deze bouwsteen hoger wordt. Als je deze bouwsteen bij ons aanvraagt, krijg je de juiste prijs voor jouw reisperiode.

 

Reiscode: CLA001

Ons standaardhotel in Santiago is een prima middenklasse hotel in het centrum, het ontbijt is inclusief. Tijdens je verblijf in Chili reserveren we middenklasse hotels met eigen douche en toilet op de kamer.

 

Ons comforthotel in Santiago is qua kwaliteit ongeveer gelijk aan het standaardhotel, en ligt in dezelfde wijk, Providencia. Als extra heeft dit hotel een rooftop terrace met ligstoelen en een (klein) zwembad. Je kunt hier heerlijk relaxen na een hele dag sightseeing in de Chileense hoofdstad.

 

Lees ook de algemene informatie over onze hotels in Chili.

Santiago: op de fiets door Santiago de Chile

Prijs € 87,- p.p. Toevoegen aan Mijn Reis   Geselecteerd
Santiago excursie fietsen

Stap in Santiago op de fiets en voel je als een local! De weg slingert door de stad langs de beroemde kleurrijke wijk Barrio Bellavista, over het Plaza de Armas en langs het Bellas Artes museum. Onderweg vertelt de enthousiaste gids je alle ‘ins & outs‘ van de stad. (meer…)

Dag 1: aankomst op de luchthaven, transfer naar je hotel
Na aankomst op het vliegveld van Santiago word je opgewacht door een chauffeur die je naar het hotel brengt voor de eerste 2 nachten. Je kunt je eerste dagen in Santiago, de hoofdstad van Chili,  ideaal gebruiken om kennis te maken met de bevolking en de cultuur om je voor te bereiden op de rest van je reis.

 

Dag 2: vrije dag in Santiago
Santiago is een bruisende stad  waar je makkelijk een paar dagen kunt blijven om de sfeer van Chili te proeven. Santiago heeft een prachtige ligging, met op de achtergrond de met sneeuw bedekt toppen van het Andes gebergte. Het koloniale centrum, de prachtige parken en de musea wachten erop om bezocht te worden. ’s Avonds flaneren de Chilenen op het Plaza de Armas, altijd een prima gelegenheid om een praatje te maken met de ‘locals’.

 

Dag 3: begin van de reis, door jou zelf bepaald
Na het ontbijt kan de verdere rondreis door Chili beginnen! Natuurlijk kunnen we nog een extra aansluitende overnachting in Santiago voor je regelen als je hier nog wat langer wilt verblijven, geef dit dan even door bij de ‘opmerkingen’ in je reisaanvraag. Vanuit Santiago kun je allerlei kanten op. De meeste reizigers kiezen na hun verblijf in de hoofdstad voor een bezoek aan de Atacama woestijn bij San Pedro. Vanuit Santiago kun je ook naar Patagonië vliegen voor een bezoek aan het Torres del Paine National Park, of natuurlijk naar het mysterieuze Paaseiland!

Prijs vanaf Toevoegen aan Mijn Reis   Geselecteerd
Moeilijk kiezen? Kies voor een van onze rondreizen → Bekijk alle 3 rondreizen »

Daarom OutSight !

  • Persoonlijk & op maat
  • Reizen zoals jij wilt, al 20 jaar!
  • Jouw eigen reis, nét even anders
  • Geen verplichte excursies
  • Enthousiast & ervaren!

Reisvoorstel aanvragen
close slider