headlinenieuwtestdef
sgr anvr calamiteitenfonds

Naar prachtig Paaseiland

Paaseiland

4 dagen, 3 nachten

Prijs € 315,- p.p. Reisvoorstel aanvragen   Geselecteerd

Paaseiland, in het Polynesisch Rapa Nui genoemd, ligt op 3800 km van Chili en is een van de meest afgelegen bewoonde eilanden ter wereld. Het eiland werd ontdekt door de Nederlandse ontdekkingsreiziger Jacob Roggeveen op Paaszondag, vandaar de naam. Paaseiland is vooral beroemd om de ‘moai’, honderden gigantische stenen beelden. Het eiland staat op de werelderfgoedlijst van de UNESCO. Tijdens deze bouwsteen heb je 4 dagen de tijd om deze wonderbaarlijke beelden te bezoeken en te genieten van dit mooie eiland. Je kunt ter plaatse gemakkelijk een fiets of brommer huren, een excursie met gids boeken of zelfs te paard het eiland rondzwerven!


Dag 1: aankomst Paaseiland
Dag 2 & 3: vrije dag Paaseiland
Dag 4: vertrek Paaseiland, einde bouwsteen

Prijs € 315,- p.p.

Inbegrepen: 3 hotelovernachtingen inclusief ontbijt
Niet inbegrepen: transfers van en naar het vliegveld, entreegelden, retourvlucht van Santiago naar Paaseiland en v.v.

 

NB: de genoemde prijs is een vanaf-prijs. Afhankelijk van het seizoen kan er een toeslag van toepassing zijn, waardoor de prijs van deze bouwsteen hoger wordt. Als je deze bouwsteen bij ons aanvraagt, krijg je de juiste prijs voor jouw reisperiode.

 

Reiscode: CLM007

 

Vervoer: We bieden deze bouwsteen aan exclusief de vluchten van- en naar Santiago.  Er is een dagelijkse vlucht van Santiago naar Hanga Roa uitgevoerd door LAN airlines, de enige airline die naar Paaseiland vliegt. Omdat losse binnenlandse vluchten vrij prijzig zijn, boeken de meeste reizigers de retourvlucht naar Paaseiland als onderdeel van hun internationale retourvlucht of LAN Airpas, waarmee je betaalbaar meerdere binnenlandse vluchten kunt maken. Bij je reisaanvraag zullen we altijd de meest voordelige vluchten voor je uitzoeken!

 

TIP: lees hier het reisverslag van Simone op Paaseiland.

Tijdens deze bouwsteen verblijf je 3 nachten op Paaseiland in een cabana met uitzicht op de oceaan, een eigen badkamer en een terras met zitje voor de deur, het ontbijt is inbegrepen.

 

Lees ook de algemene informatie over onze hotels in Chili.

Paaseiland: een bezoek aan de Moais

Prijs € 39,- p.p. Toevoegen aan Mijn Reis   Geselecteerd

Je bent pas echt op Paaseiland geweest als je de Moais (heilige beelden) hebt gezien! Bij je hotel in Hanga Roa word je opgehaald om naar Ahu Akivi te gaan. Hier kun je de beroemde 7 Moais bewonderen. (meer…)

Paaseiland: Rano Kau en cultuur in Orongo

Prijs € 39,- p.p. Toevoegen aan Mijn Reis   Geselecteerd
Paaseiland excursie Rana Kau

’s Morgens ga je eerst naar de Rano Kau vulkaan. Onderweg zie je de prachtige uitgestrekte groene vlakten aan je voorbij trekken terwijl je steeds dichter bij de krater komt. Met open mond staar je naar het surrealistische beeld van de enorme groene krater gevuld met regenwater; wat een bizar beeld! (meer…)

Dag 1: aankomst Paaseiland
Paaseiland, in het Polynesisch Rapa Nui en in het Spaans Isla de Pascua genoemd, ligt op 3800 km van Chili en is een van de meest afgelegen bewoonde eilanden ter wereld. Het eiland werd ontdekt door de Nederlandse ontdekkingsreiziger Jacob Roggeveen op Paaszondag, vandaar de naam. Het is een provincie van Chili, met slechts een paar duizend inwoners en ongeveer net zo groot als Texel.

 

Paaseiland is vooral beroemd om de ‘moai’, honderden gigantische stenen beelden. Veel van de beelden zijn niet gerestaureerd en liggen gebroken op de grond, maar op sommige plaatsen zijn de beelden weer rechtop gezet. En dan zijn ze zo indrukwekkend, dat je blijft fotograferen! Volgens onderzoekers waren de Polynesiërs de eerste bewoners op Paaseiland en hebben zij de beelden uit zacht vulkanisch gesteente gesneden en naar de kust gerold. Het eiland staat op de  Werelderfgoedlijst van de UNESCO.

 

Dag 2 en 3: vrije dag Paaseiland
Deze dagen heb je de tijd om de wonderbaarlijke beelden te bezoeken en te genieten van dit mooie eiland. Je kunt ter plaatse gemakkelijk een fiets of brommer huren, een excursie met gids boeken of zelfs te paard het eiland rondzwerven.

 

Dag 4: vertrek Paaseiland, einde bouwsteen
Vandaag alweer het einde van deze bouwsteen! Maar als je dat wenst kun je natuurlijk ook nog wat langer op Paaseiland blijven. Geef je wensen aan in de ‘opmerkingen’ bij je reisaanvraag, we maken je reisvoorstel altijd graag op maat! Kies na je verblijf op Paaseiland bijvoorbeeld voor een paar dagen Santiago de Chili voordat je de reis vervolgt.

Prijs € 315,- p.p. Toevoegen aan Mijn Reis   Geselecteerd
Moeilijk kiezen? Kies voor een van onze rondreizen → Bekijk alle 3 rondreizen »

Daarom OutSight !

  • Persoonlijk & op maat
  • Reizen zoals jij wilt, al 20 jaar!
  • Jouw eigen reis, nét even anders
  • Geen verplichte excursies
  • Enthousiast & ervaren!

Reisvoorstel aanvragen
close slider