headlinenieuwtestdef
sgr anvr calamiteitenfonds

Chili excursies:

Reis door de weidse woestijnen met geisers naar Vuurland in Chili!

Hier vind je onze Chili excursies, deze losse excursies zijn naar keuze vooraf in te passen in je Chili-rondreis. Bij elke bouwsteen of rondreis staat steeds vermeld welkeexcursies van toepassing zijn. Enkele  excursies zijn op individuele basis en bij anderen sluit je aan in een internationale groep, dit staat per excursie vermeld!


10 excursies

Chili excursie Moon Death Valley

San Pedro de Atacama: een avond in Moon & Death Valley

€ 77,- p.p.

Een onvergetelijke excursie naar de wonderen van de natuur: zoutmeren, rotsformaties, vulkanen en de sterrenhemel! Einde van de middag word je opgehaald en ga je op pad. Onderweg zal er vaak worden gestopt om prachtige foto’s te maken.

lees verder »
Chili excursie Tatio geisers

San Pedro de Atacama: opwarmen bij de Tatio geisers

€ 138,- p.p.

El Tatio ligt op 4300 meter boven de zeespiegel, het hoogste geiserveld ter wereld. Wrijf de slaap uit je ogen, schiet je warme kleren aan en ga zitten in het busje waarmee je naar de Tatio geisers wordt gebracht. Vergeet je muts niet!  Zo vroeg in de ochtend is de beste tijd om hierheen te

lees verder »
Santiago excursie fietsen

Santiago: op de fiets door Santiago de Chile

€ 87,- p.p.

Stap in Santiago op de fiets en voel je als een local! De weg slingert door de stad langs de beroemde kleurrijke wijk Barrio Bellavista, over het Plaza de Armas en langs het Bellas Artes museum. Onderweg vertelt de enthousiaste gids je alle ‘ins & outs‘ van de stad.

lees verder »
Chili excursie Chiloé

Puerto Varas: houten kerken op het eiland Chiloé

€ 109,- p.p.

Het eiland Chiloé ligt in de Archipiélago de Chiloé en is het op een na grootste eiland van Chili. De boottocht naar het eiland is prachtig, eenmaal op het eiland vind je de unieke houten kerken van Chiloé, ooit gebouwd door de jezuïeten, en UNESCO-werelderfgoed sinds 2000. Ook vind je hier de kleurrijke ‘palafitos’!

lees verder »
excursie Petrohoe watervallen Osorno vulkaan

Puerto Varas: naar de Petrohoe watervallen & Osorno vulkaan

€ 109,- p.p.

In het Vincente Perez Rosales National Park, het oudste nationale park van Chili, vind je de unieke Petrohué watervallen en de indrukwekkende Volcán Osorno.

lees verder »
chili excursie Trancura raften

Pucon: raften op de Trancura Bajo rivier

€ 106,- p.p.

Maak je klaar voor wat actie en vergeet niet om je zwemkleding mee te nemen: vandaag ga je ‘white water raften’! De Rio Trancura Bajo loopt door het mooie Villarrica National Park. Je wordt opgehaald bij je hotel en naar het beginpunt aan de rivier gebracht.

lees verder »
excursie Magdalena pinguins

Punta Arenas: pinguins bij Magdalena Island

€ 197,- p.p.

Stap in de voetsporen van beroemde ontdekkingsreizigers als Sir Francis Drake en Charles Darwin en reis naar Magdalena Island! Je wordt opgehaald bij je hotel en naar de haven gebracht waar je aan boord gaat van het schip.

lees verder »
Chili-excursie Torres del paine

Puerto Natales: dagtrip naar Torres del Paine

€ 199,- p.p.

Vanuit Puerto Natales kun je een dagtrip naar Torres del Paine National Park maken!  Dit park met ruige rivieren, ijsblauwe watervallen, stille meren en met sneeuw bedekte bergtoppen is een absolute must voor wandelaars en natuurliefhebbers. Een prachtige ervaring!

lees verder »

Paaseiland: een bezoek aan de Moais

€ 39,- p.p.

Je bent pas echt op Paaseiland geweest als je de Moais (heilige beelden) hebt gezien! Bij je hotel in Hanga Roa word je opgehaald om naar Ahu Akivi te gaan. Hier kun je de beroemde 7 Moais bewonderen.

lees verder »
Paaseiland excursie Rana Kau

Paaseiland: Rano Kau en cultuur in Orongo

€ 39,- p.p.

’s Morgens ga je eerst naar de Rano Kau vulkaan. Onderweg zie je de prachtige uitgestrekte groene vlakten aan je voorbij trekken terwijl je steeds dichter bij de krater komt. Met open mond staar je naar het surrealistische beeld van de enorme groene krater gevuld met regenwater; wat een bizar beeld!

lees verder »
Niet precies wat je zoekt? Geen probleem! Bekijk onze bouwstenen en stel je eigen reis samen → Bekijk alle 16 bouwstenen »

Daarom OutSight !

  • Persoonlijk & op maat
  • Reizen zoals jij wilt, al 20 jaar!
  • Jouw eigen reis, nét even anders
  • Geen verplichte excursies
  • Enthousiast & ervaren!

Reisvoorstel aanvragen
close slider