headlinenieuwtestdef
sgr anvr calamiteitenfonds

Anderen over ons

 Anderen over ons

Wat hebben we een bijzonder mooie vakantie in Argentinië gehad! Voor jullie organisatie natuurlijk een dik compliment. Wij zijn zeer over jullie te spreken!

 

Wat hebben we een bijzonder mooie vakantie in Argentinië gehad! En dit mede dankzij jullie! Wij hebben jullie communicatie, service en uitvoering werkelijk TOP gevonden! Echt dikke complimenten voor al jullie inspanningen, wat hebben jullie het allemaal fantastisch geregeld.

Een dikke dankjewel, ook namens Wouter. We hebben je betrokkenheid, eerlijkheid, mening en het super regelwerk zeer gewaardeerd!

Voor jullie organisatie natuurlijk een dik compliment. Wij zijn zeer over jullie te spreken.

— Miriam & Wouter, Leveroy - Argentinie

Jullie geven het gevoel of je samen bezig bent een reis te organiseren. Het is gelijk vertrouwd en dat is echt professioneel.

 

Wat hebben wij een mooie reis achter de rug. Zeker nu de jetlag aan het wegtrekken is en we de eerste foto’s hebben bekeken, beginnen alle indrukken te landen. Maar het is ff wennen zo van de Atacama in de pepernoten. Het was een geweldige reis en ervaring. Patagonië en de zoutvlaktes hebben het meeste indruk gemaakt. Paaseiland was interessant, maar daar was het vooral de accommodatie. Het lag schitterend aan de zee.

 

Ja, we hebben eigenlijk niks om over te zeuren. Compliment aan jullie! Blijf zo bezig. Jullie geven het gevoel of je samen bezig bent een reis te organiseren. Het is gelijk vertrouwd en dat is echt professioneel.

— Mieke en Louis de Haan, Nieuwerkerk aan den IJssel - Patagonie & Paaseiland

Bedankt voor je geduld en je prettige manier van overleggen, informeren en aanpak!

 

We hebben een hele mooie reis gehad!!! Maar dat had je al begrepen natuurlijk.

Onze vlucht naar Cuzco is niet verlopen als verwacht……we vlogen uiteindelijk om 12.45……. Dus een beetje jammer dat we zo vroeg waren vertrokken maar een lange reisdag was het sowieso geworden!

 

Nogmaals wil ik jou bedanken voor je geduld en je prettige manier van overleggen, informeren en aanpak!!!!! Je bent vriendelijk, duidelijk en volledig en je doet wat je belooft!

Wie weet reizen we nog een keer met Outsight na deze prima ervaring!!

 

De groetjes van ons alle drie.

 

— Corita, Marcel en Janneke (3 vrienden) - Peru, Chili & Bolivia

Alles is prima verlopen. We zullen Outsight zeker aanbevelen in onze vriendenkring (hebben we trouwens ook al gedaan)!

 

We ontvingen een keurig boekje (dubbelgevouwen A4) met van dag tot dag alle relevante gegevens en informatie. We hebben dit zeer intensief gebruikt (was ook wel nodig).

Het was voor ons in zekere zin verbazingwekkend dat er iedere keer weer iemand op het vliegveld stond te wachten (ook bij een vertraging van enkele uren en bij een gecancelde vlucht (Rurrenabaque – La Paz) waardoor we een halve dag later aankwamen). Of dat de transfer van het hotel naar het vliegveld keurig op de afgesproken tijd verscheen, en dat alle hotels een zekere “Mr Rudolf” verwachtten.


Het enige wat niet klopte was dat we in Uyuni op het vliegveld niet werden opgewacht om naar het hotel gebracht te worden. Toen iedereen verder weg was en duidelijk was dat er echt niemand was hebben we een taxi naar de stad genomen (30 Bolivianos = € 2,- daar doen ze het in Nederland niet voor).


Samenvattend: het was in z’n geheel een zeer intensieve reis. We hebben in 7 weken 1 (deel van de) middag bij / in een zwembad doorgebracht (Tupiza). In die 7 weken hebben we totaal 16 vluchten gehad, hebben we op 28 plaatsen overnacht (nog afgezien van een nachtbus en de intercontinentale vlucht terug). Onze bagage kwam gelukkig steeds netjes aan (1 keer pas toen we al bij de lost luggage  balie stonden).

 

We hebben geen enkele keer vervelende ervaringen gehad in de zin van zakkenrollerij, ons bedreigd of ongemakkelijk gevoeld. We hadden daar vooraf toch wel vervelende dingen over gehoord, dus dat viel enorm mee. Hoewel we natuurlijk wel altijd alert bleven.

 

Wat ook opviel was dat iedereen (gidsen, hotelpersoneel, in restaurants, chauffeurs van bussen, taxi’s en transferbusjes, in winkels, maar ook gewoon mensen op straat) zeer vriendelijk, meelevend en behulpzaam was. Voorbeeld: een ober die zegt dat we met z’n tweeën best 1 medium pizza kunnen nemen, in plaats van 1x personal en 1x medium. Of een restauranteigenaar die (toen we een paar keer een vlieg hadden weggejaagd) servetjes over onze pizza (alweer) kwam leggen. Of een bijrijdster op een interlokale bus die snoepjes uitdeelt.

 

Kortom, alles is prima verlopen. We zullen Outsight zeker aanbevelen in onze vriendenkring (hebben we trouwens ook al gedaan). Hartelijk dank voor alle moeite en persoonlijke benadering.

 

— Ruud, Nunspeet - Peru, Bolivia en Argentinië

De reis was ongelooflijk en fantastisch, alles bij elkaar enorm indrukwekkend!

 

De reis was ongelooflijk en fantastisch. Soms viel het wat tegen maar dat krijg je als je te veel foto’s kijkt van te voren op internet. Over het algemeen heb ik geen verwachting als ik op reis ga want als je er eenmaal bent is het toch anders. Alleen al het weer moet toevallig goed uitpakken. En dat deed het bij ons. 

 

Alles bij elkaar was het enorm indrukwekkend. Een volgende keer zou ik er één locatie afhalen en meer rust inbouwen maar dat heeft ook te maken met dat je keuzes maakt. . . .

— Madeleine Holtzer - Argentinie & Chili

Reisvoorstel aanvragen
close slider